دوستان مگان سوارم سلام . لطفا معایب و مزایای مگان 2000 رو که عملا باهاش در گیر بودید رو ذکر کنید و بگید که ایا از انتخابتون خوشحالید یا پشیمون و چرا ؟

دوستان مگان سوارم سلام . لطفا معایب و مزایای مگان 2000 رو که عملا باهاش در گیر بودید رو ذکر کنید و بگید که ایا از انتخابتون خوشحالید یا پشیمون و چرا ؟

هر ماشینی مزایا و معایبی داره در مورد مگان هم این مورد صادقه
مگان خیلی پیچیده طراحی شده به نحوی که شما برای عوض کردن هر قطعه ای باید چند برابر ماشینای دیگه وقت بزارید مثلا برای تعویض فیلتر هوای اتاق(تهویه مطبوع) تقریبا باید داشبورد رو بیارید پایین و یا برای تعویض سپر نزدیک به 3ساعت وقت بزارید البته ناگفته نمونه این مشکلات به دلیل طراحی ایمن مگان هستش که جزو ایمن ترین خودرو های حال حاظر هستش
در ایران مشکلاتی مثل قیمت بالای قطعات و پایین بودن کیفیت و سطح خدمات پس از فروش هم از مشکلات قابل توجه دیگست

من مگان ندارم اما يكدفعه تونستم يزره محكش بزنم
وقتي توي ماشين ميشينيد أولين عيبي كه پيدا ميكنيد صندلي ماشينه
فكر ميكنم در تمامي رنو ها صندلي درست طراحي نميشوند مثل ال ٩٠
هر دوشون صندلي هاشون از نظر عمق و پهنا وضعيت مناسبي ندارن
عيب بعدي موتور ماشينه
كه موتور ٢٠٠٠ براي گيربكس خودكار ضعيفه
البته در مدل هاي ٦ سرعته دستي اين مشكل به نظرم حل شده و ميشه توانايي هاش رو با زانتيا مقايسه كرد

در ساخت مگان اول هدفشون ایمنی بوده بعد کارایی و بعد چیزای دیگه زیاد مهم نبوده واسشون(به نظر من)

با سلام
محاسنی که تا امروز متوجهش شدم:
1- ترمز فوق العاده خوب
2-ایمنی بسیار بالا
3- بسیار جادار و از تمامی فضاها بسیار خوب استفاده شده
4- بسیار نرم وبی صدا
5- شتاب خیلی خوب
6-صندوق جادار
7-داشتن کنترل سیستم صوتی پشت فرمان
8-خشک شدن فرمان همراه با افزایش سرعت
9-استفاده از کارت بجای کلید
10-داشتن پاور ویندوز - اتومات بودن هر چهار شیشه
11-داشتن سنسور نور و باران
12-داشتن رینگ اسپرت بهمراه لاستیکهای میشلن
معایب:
1- داشتن نور پایین ضعیف
2-بوق با صدای کم ( در حد موتور گازی )
3-نداشتن دید کافی در هنگام پارک کردن
4- نداشتن ایربگهای جانبی در مدلهای داخلی
5-نداشتن کروز کنترل

بعضی از موارد رو که می شه حل کرد . مثلا بوق ضعیف یا نور پایین ضعیف یا نداشتن کروز . بوق رو می شه با یه بوق قوی تر عوض کرد . لامپها رو هم می شه زنون بست . کروز رو هم نمی دونم رو این ماشین می شه اضافه کرد یا نه ؟ در ضمن برا دید عقب هم می تونید سنسور نصب کنید . با این حال من یه مگان 2000 ثبت نام کردم . ولی از بس ازش بد و خوب شنیدم موندم که کار درستی کردم یا نه ؟ نظر شما دوستان چیه ؟

سلام دوست عزیز
دقیقا فرمایشات شما صحیح هست
منم بوقش رو به راحتی با بوق 206 عوض کردم. واسه زنون هنوز تصمیم نگرفتم.و ماشینم چون سفارشی مدیران هست خودش مانیتور و دوربین داره که واقعا هم خیلی خوب هست .کروز کتترل فابریک مگان هم چون روی فرمان قرار داره باید فرمان عوض بشه که فکر نمیکنم مقرون بصرفه باشه البته خیلیم ضروریم نیست
به نظر من شما هم اصلا تو خریدش شک نکن چون تو این رنج قیمت ماشین فوق العاده ای هست البته من در مورد 2000 که دارم نظرمیدم

ان شا الله که چرخش همیشه به خوبی و خوشی براتون بچرخه . من هم 2000 اتومات ثبت نام کردم .

مرسی شما لطف داری
اشاله که ماشین شمارو هم زودتر بدن لذتشو ببرین 2000 اتومات هم خوبه فقط یکم شتابش کم هست

man ham be tazegi yek 2000 gereftam.fogholadas.
دوست عزیز ورودتان را تبریک میگم به قوانین فروم پایبند باشید
قانون شماره 13:زبان رسمی فروم فارسی میباشد
من هم به تازگی یک 2000 گرفتم.فوق العاده است
ویرایش توسط arman 321 : 01-19-2012 در ساعت 09:58 PM