The Following 4 Users Say Thank You to MaZi Zo0M Z0oM For This Useful Post: gilase_tanha2020, MaJiiD.H, Mehrdad_Jafari89, TuNiNG CeNTeR

آها....بالاخره اون لحظه موعود رسید!!!تاپیک کاپرا....
حالا با خیال راحت میتونم این ماشین رو از سیر تا پیاز براتون تشریح کنم و مقایسه کنم!هر کدوم از دوستان که در مورد این ماشین سوالی داشت بفرماید تا بنده بطور کامل و 100% درست راهنماییشون کنم!
اطلاعات من در مورد این خودرو حاصل 2 سال گشت و گذار در نمایندگی و خود کارخونه هست!
هر اطلاعاتی خواستید بفرمایید در اسرع وقت من خودم به شما جواب میدم!!!
توی پیهالز یکی رفته بود خریده بود(جسارت نباشه...خیلی خیلی خیلی شرمنده ام) انگار هایلوکس خریده بود!وقتی من ازش انتقاد کردم و گفتم ماشین خوبی برای آفرود نیست کار به دعوا کشید که مدیران حلش کردن!حالا اینجا میتونم بدون هیچ گونه غرض ورزی و در سلامت کامل سخن اطلاعاتم رو در میون بزارم!
اول از همه یک توضیح اجمالی خدمت دوستان ارائه میدم!
خودروی کاپرا یک وانت دو کابین شاسی بلند هست با قیمت غیر قابل باور و مصنوعی 28 میلیون تومان که اصلا ارزش خرید با این قیمت رو نداره!این ماشین از موتوری 2400 سی سی بهره میبره که خروجی توان اون 124 اسب بخار هست!ولی متاسفانه این خودرو اصلا قابلیت آفرود سنگین نداره و بعضا در آفرودهای سبک مثل تور صحرا یا عبور از رودخانه دچار آسیب های جدی شده!ببینید دوستان همیشه این مطلب رو یادتون باشه که برای ماشین شاسی بلند قبل از ماشین راننده و لاستیک مهمه و بعد قدرت ماشین و کورس موتور بالا!
کاپرا از نظر حجم موتور با پیکاپ برابر هست ولی کاپرا 124 اسب بخار قدرت داره در حالی که پیکاپ 160 اسب بخار قدرت داره!از این حیث پیکاپ همیشه برتری داشته و خواهد داشت!کماکان که ما طی مدت زمانی که از تولید پیکاپ می گذرد شاهد پس دادن آزمون های سخت توسط این ماشین بودیم و می تونم بگم هنوز که هنوزه توی رنج قیمتی خودش یکی از بهترین انتخاب ها هست و کیفیتی مثال نزدنی داره!
بریم سر وقت کاپرا....
کاپرا بر عکس پیکاپ قدرت کمتری داره که به دلیل دست کاری در سیستم سوخت رسانی این ماشین هست ولی جالبه بدونید که موتور این ماشین که همه میگن میتسوبیشی ژاپن هست نه تنها ژاپنی نیست بلکه نمونه چینی این موتور هست که پس از تغیراتی که در اون اعمال شد جهت کاهش مصرف قدرت اون از 161 اسب به 124 اسب بخار رسید.که خوب معلومه که تا به اینجا حرفی برای گفتن نداره!البته در آفرود سنگین!
کاپرا یک مزیت خیلی خوب داره و اون دنده های کمکش هست که به صورت خودکار هستن!به عبارت بهتر پلوس خلاص کن این ماشین خودکار هست و شما تنها با چرخاندن یک کلید به چپ یا راست ماشین رو در وضعیت کمک سنگین یا سبک قرار میدید و دیگه نیازی به قفل کردن چرخ های جلو مثل پاترول نیست که این یک حسن کاپرا هست!
کاپرا بر عکس سایر وانتها و خودروهای شاسی بلند هم رده خودش برای آفرود سنگین اصلا مناسب نیست و بیشتر برای کسانی مناسب هست که علاقه به ماشین های شاسی بلند دارند و کیفیت معمولی برای آنها مهم هست وگرنه در همین رنج ما خودروی پاژن رو داریم که از نظر موتور و گیربکس حرف نداره ولی مونتاژش افتضاح هست!!!!!کاپرا در چند تستی که دوستان انجام دادن البته در فروم های همسایه خوب عمل نکرده و حتی در یک مورد در تور کویر مصر که توسط جناب آقای حسین دلفان آذری عزیز انجام شد استارت ماشین سوخت با اینکه ماشین تقویت شده هم بود و یکسری از متعلقات کلاچ و زیر بندی با نوع قوی تر و بهتر عوض شده بود.
ببینید دوستان اگر قصد شما از خرید کاپرا آفرود رفتن و تور و بیابان گردی باشد باید بگم که به هیچ وجه شما رو راضی نخواهد کرد و در نهایت یاس و نا امیدی باز خواهید گشت!من حتی حاضرم با دلیل و مدرک به شما ثابت کنم که پاترول از این وانت دو کابین در آفرود بهتر عمل کرده و خواهد کرد.ولی اگر قصد شما فقط داشتن یک خودروی شاسی بلند هست و برای حمل بار نیز نیاز به یک وانت دارید باید بگم که گزینه خوبی هست!کاپرا بیشتر بدرد شهر میخوره چون راحتی بالایی داره در مقایسه با وانت بودنش!یکی از همین راحتی ها فضای صندلی عقب این ماشین هست که در مقایسه با پیکاپ بسیار باز تر و جادار تر هست!
پس یک جمع بندی کنم:
کاپرا خودرویی بسیار گران قیمت هست که نسبت به امکانات و قدرت موتور و سایر موارد فنی اصلا ارزش پرداخت این قیمت را ندارد!این خودرو دارای یک موتور 124 اسب بخاری هست و فرمان بسیار تیز و نرمی دارد که در جاده و در سرعتهای بالا خطر آفرین هست!کاپرا دارای راحتی نسبتا مناسبی جهت رفت و آمد شهری و بین شهری می باشد و در مقایسه با پیکاپ این راحتی دو چندان هست ولی باید این مطلب رو همواره تاکیید نمود که کاپرا فقط و فقط جهت آفرود سبک و رانندگی خارج از جاده معمولی مناسب هست و به هیچ وجه! به هیچ وجه برای آفرود سنگین مناسب نیست و 100% شما رو مایوس خواهد کرد! در آخر باید این نکته را عرض کنم که اگر قصد شما فقط رانندگی در مسیرهای سنگ لاخ و بیابان و رودخانه و برف و به قولی تورها و آفرود های سنگین باید بگم که قید کاپرا رو بزنید که شما رو مایوس خواهد کرد ولی اگر قصد شما فقط خرید یک ماشین شاسی بلند و حمل بار در درون شهر هست خودروی مناسبی هست ولی نه با این قیمت بسیار ناموزون و نا متقارن!
اگر امری بود من در خدمتم!
Last edited by Mehrdad_Jafari89; 11-21-2011 at 11:28 PM.
The Following 4 Users Say Thank You to Mehrdad_Jafari89 For This Useful Post: gilase_tanha2020, MaJiiD.H, MaZi Zo0M Z0oM, TuNiNG CeNTeR

منم چیزهایی که میتونم بگم :
هندلینگ ضعیف
عدم پایداری تو سرعت بالا ( مثلا 110 تا ! )
شتاب ضعیف تو سرعت
پرت شدن سرنشین های عقب هنگام پیچیدن
یا وجود اینکه نقطه قوت ذکر شده توسط مالکین موتورش هست ولی من نمیدونم میتسوبیشی این موتور رو کی و کجا و با چه هدفی تولید کرده !
2400 سی سی ! و فقط 124 اسب ؟
هر چند وقتی تو ماشین باشید به دلیل سنگین بودن دنده های ابتدایی تصور قدرت بیشتر رو دارید ولی خبری نیست !
The Following 5 Users Say Thank You to Mostafa United For This Useful Post: gilase_tanha2020, MaJiiD.H, MaZi Zo0M Z0oM, Mehrdad_Jafari89, TuNiNG CeNTeR

با تشکر از مصطفی عزیز...
مصطفی جان کاپرا یکی از بدترین معایبش دنده های نا مربوطش هست...فاصله بین دنده ها خیلی زیاده و خارج از تصور هست!
یکی موردی که من در مورد موتور این ماشین فهمیدم این بود که قدرتش در اصل 160 اسب بوده ولی به دلیل انجام کارهایی روی اون برای کاهش مصرف سوخت قدرتش شده 124 اسب!
یکجا هم خوندم که موتورش مال میتسوبیشی گالانت هست و اصلا برای شاسی بلند نیست!!!ولی خوب زیاد مطمئن نیستم باید باز هم تحقیق کنم!
ولی چیزی که واضح هست قدرت کم موتور و شتاب پایین اون هست که شما هم اشاره فرمودید!
موفق باشید.
The Following 5 Users Say Thank You to Mehrdad_Jafari89 For This Useful Post: gilase_tanha2020, MaJiiD.H, MaZi Zo0M Z0oM, Mostafa United, TuNiNG CeNTeR

با سلام به دوستان به خصوص آقای جعفری عزیز
من به عنوان کسی که دوسال کاپرا دارم نظر شخصیه خودمو در مورد این ماشن میگم
ابتدا در مورد قدرت ماشین میگم وجود گشتاورد بالا در دور پایین باعٍث میشه که شما قدرت نسبتا زیادی رو در سرعت پایین داشته باشید
موتور ماشن بر روی لنسر مدل 2010 هم به کار رفته که دارای قدرت 160 اسب بخار که برای رسوندن مصرف ماشین به صدی 10 الی 11 قدرت موتور محدود شده البته وزن خودرو هم نباید نادیده گرفته بشه ماشین بسیار نرم بوده و بر خلاف اکثر هم کلاسی های خودش مثل پیکاپ و پاژن و... راحتی و امکانات رفاهی خوبی داره
در مورد آفرود راستش به دلیل کمک های نرم و فاصله زیاد میان دو چرخ و محدود شدن قدرت موتور این ماشین برای آفرود سنگین مناسب نیست در واقع کاپرا سوسول تر از اونه که بخواین مثل پاژن ببریدش آفرود سنگین و باباشو در بیارن
ولی برای مصرف شهری و بین شهری و آفرود سبک مناسب و مصرف کم این ماشین نسبت به هم کلاسی های خودش و سرعت و ایمنی مناسب ماشین ایدآل برای خانواده است
کاپرا دارای کیسه هوا ترمز abs تقسیم کننده نیروی ترمز یعنی ebd است
از نظر قیمت این ماشین در ابتدا باقیمت 22 تومن به بازار ارائه شد و بعد از استقبال مردم کم کم رشد صعودی پیدا کرد و به 24 و 26 و در آخر به رقم 28 تومن رسید که باز هم قیمتش تو بازار الان که پیکاپ 38 تومن چندان بدک نیست
The Following 5 Users Say Thank You to DADGAR For This Useful Post: gilase_tanha2020, MaJiiD.H, MaZi Zo0M Z0oM, Mehrdad_Jafari89, TuNiNG CeNTeR

با سپاس فراوان از dadgar عزیز بابت توضیحات خوبشون!
باید عرض کنم که مدل تک کابین این ماشین هم با قیمت 20 میلیون تومان وارد بازار شده که متاسفانه تک دیفرانسیل هست!
کاپرا برای آفرود سنگین سوسول هست ولی همونطور که جناب dadgar عزیز فرمودن یکی از محاسنش قابلیت های رفاهی بالایی هست که داره!
موفق باشید.
The Following 4 Users Say Thank You to Mehrdad_Jafari89 For This Useful Post: gilase_tanha2020, MaJiiD.H, MaZi Zo0M Z0oM, TuNiNG CeNTeR

از لحاظ ايمني بدنه چطوريه ؟ بعد از يه مدت مثل اكثر ماشين هاي چيني به سر و صدا نميوفته اتاقش ؟ از لحاظ به خرج افتادن هم اگه ميشه توضيح بدين
البته مهرداد جان اينكه شما ميگي در فلان آفرود استارتش سوخته ، به نظرم دليل بر مشكل داشتن ماشين نيس . اون بنده خدا بد شانس بوده . وگرنه بعضي از ماشين هاي لامبورگيني بعد از يه مدتي كلاجش مي سوزه . پس حالا بگيم لامبورگيني بده ؟ در كل خودم از ماشين هاي چيني خوشم نمياد![]()
The Following 4 Users Say Thank You to gilase_tanha2020 For This Useful Post: MaJiiD.H, MaZi Zo0M Z0oM, Mehrdad_Jafari89, TuNiNG CeNTeR

فرهاد جان همیشه میگن کشف راز برخی آثار تاریخی و اشیاء تاریخی خیلی سخت هست و زمان میبره حتی تا قرن ها!!!حالا شده حکایت همین ماشین های چینی!
متاسفانه در ارتباط با تست تصادف کاپرا نمیشه بطور دقیق نظر داد چون خودش ماشین هاش رو تست میکنه و خود طبعا از نظر خودش هم قبول شده هستن!همین کاپرا از موسسه اگر اشتباه نکنم ccap که مال خود چین هست 5 ستاره گرفته ولی من در جایی خوندم که موسسه ncap ردش کرده و گفته مردود هست!چین بیشتر خودش ماشین هاش رو تست میکنه و یا میده روسیه براش تست کنن مثل کاری که ایران خودرو میکنه به جز در مورد سمند!
در کل سری های اولش خوب بودن فرهاد جان ولی طی فرایند ایرانیزه شدن از کیفیتش افتاد!یکی از دوستان بنده هست به نام جناب دادگر که در سایت تی تی هم هستن و خوراکشون کاپرا هست چون خودشون کاپرا دارن و به قولی هر سوالی دارید میتونید از ایشون بپرسید،من باهاشون صحبت کردم و دعوتشون کردم به این سایت بیان ولی فعلا جوابی ندادن فکر کنم نیستن ولی دوباره بهشون میگم و امیدوارم که تشریف بیارن چون واقعا اطلاعاتشون کامل هست! از بحث دور نشیم...
فرهاد جان کاپرا درسته چینی هست ولی خدایی کیفیتش زیاد بد نیست!حالا ممکنه صندلی شل باشه یا شیشه بالا نره ولی مثل ایرانخودرو داغون نیست!کلا کیفیت ماشین تو ایران شانسی هست و در بعضی موارد متصل به پول چای!
فرهاد جان این ماشینی که من گفتم استارتش سوخت کاملا ایزوله بود و از نظر تقویتی از کاپراهای موجود بهتر ولی متاسفانه استارت این ماشین نمیدونم چرا زود به زود و در شرایط مختلف میسوزه!عزیزی هم در یک جای دیگه گفته بودن مال من هنگام عبور از رودخانه سوخته بود و یا یکی دیگه از دوستان گفته بود مال من در هنگام عبور از برف سوخت!فکر کنم آب بندی مشکل داره!
دوستان من درسته معایب کاپرا رو میگم ولی این رو همیشه و در همه جا گفتم که: کاپرا برای آفرود سنگین مناسب نیست!ولی برای آفرود سبک مثل مسیر گل یا برف و یا عبور از رودخانه تا عمق 40 یا 50 سانت یا کمی بیشتر مناسب هست!درسته که ضعیفه ولی دیگه کلنگ نیست!
دوستان کاپرا موتورش شاید از پاژن ضعیف تر باشه و یا توی آفرود از پاترول هم کم بیاره که اتفاقا میاره ولی کیفیتش از پاژن 24 میلیونی 100 پله بهتر هست!از پاترول هم خیلی راحت تر هست!عقبش عین عقب پژو پارس راحت هست ولی خوب کمی تکون داره ولی در کل ماشین راحتی هست!فقط قیمتش خیلی پرته!!!!28 میلیون خیلیه؟!!!!من با 23 میلیون هایلوکس 2006 با 30 هزار تا کارکرد پیدا کردم!هایلوکس در مقایسه با کاپرا....؟!!!
امری بود من در خدمتم!
ببخشید من همین الان متوجه حضور جناب دادگر شدم و اصلا توجهی نکرده بودم.... حالا خوبه توی پست قبلیم هم اسم ایشون رو گذاشتم ولی اصلا حواسم نبود....پسر کلا گیج هستم حواسم هم پرت فکر کنم آلزایمر گرفتم!جناب دادگر من خیلی خیلی خوشحالم که شما در این سایت حضور دارید و از شما کمال سپاس رو دارم!
دوستان هر سوالی در مورد وانت کاپرا داشتید از جناب دادگر بپرسید که منبعی از اطلاعات در مورد این خودرو هستن!یکی از محاسن بزرگ ایشون توضیح مسائل به همراه عکس هست!یعنی هر سوال یا مطلبی رو با عکسش نشون میدن!
باز هم خوشحالم که حضورتون رو در این سایت شاهد هستم...ببخشید که اصلا متوجه نشدم آخه به نام کاربری شما به فارسی عادت کرده بودم....
موفق و بر قرار باشید.
Last edited by Mehrdad_Jafari89; 11-27-2011 at 03:34 PM.

The Following 5 Users Say Thank You to DADGAR For This Useful Post: gilase_tanha2020, MaJiiD.H, MaZi Zo0M Z0oM, Mehrdad_Jafari89, TuNiNG CeNTeR

دوستان وانت کاپرای تک کابین کلا با دوکابینش تفاوت داره!از نظر ظاهری میگم!عکسش رو دیدید؟؟؟؟؟ پس بفرمایید تماشا کنید:
[تنها کاربران انجمن می توانند لینک و عکس ها را مشاهده کنند تنها در 10 ثانیه ثبت نام کنید . ][تنها کاربران انجمن می توانند لینک و عکس ها را مشاهده کنند تنها در 10 ثانیه ثبت نام کنید . ]
[تنها کاربران انجمن می توانند لینک و عکس ها را مشاهده کنند تنها در 10 ثانیه ثبت نام کنید . ][تنها کاربران انجمن می توانند لینک و عکس ها را مشاهده کنند تنها در 10 ثانیه ثبت نام کنید . ]
به نظر من که قیافه اش قشنگ هست!کاش دو کابینش هم اینطوری بود!
جناب دادگر عزیز اون ساعت و دماسنج رو چی کار کردید؟تونستید از نمایندگی تهیه کنید؟
راستی جناب دادگر اون بر چسب بدنه چی شد؟بالاخره نصب کردید؟